Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chorizogryde med porrer og æble

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chorizopølser
  • 6 stk chorizopølser
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 2 dl bouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • persille
  • persille

Tilberedning

Svits pølserne i olie. Skær porrer og æble i mindre stykker og svits med pølserne.

Hæld bouillon i gryden og lad simre 5 minutter.

Tilbered couscous efter anvisning.

Server gryden med couscous og sky.

Drys lidt persille over.