Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakkebøf med ratatouille topppet med mozzarella og pestosauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk hakket oksekød
  • 2 pk hakket oksekød
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps ratatouille
  • 2 ps ratatouille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffelmælks mozzarella
  • 2 stk bøffelmælks mozzarella
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fl pesto
  • 1 fl pesto

Tilberedning

Form kødet til små hakkebøffer. Drys med salt og peber, og steg dem i olie på en pande. Tilbered ratatouille efter anvisningen på emballagen. Skær mozarellaen i skiver, og læg dem over ratatouillen, når den er færdig. Servér til hakkebøffer med pestosauce.