Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbraiseret kylling i bouillonsky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 2 stk kyllingefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 2 tsk oregano
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg kyllingen i bunden af en ildfast form og fordel hvidløget på kyllingen. Drys salt og peber over.

Skær grøntsagerne i mindre stykker og fordel dem over kyllingen. Drys oregano og dryp olie over.

Hæld bouillon i bunden af formen og braiser i ovnen i ca. 20 min.