-
Varm en pande med olie op. Brun fasanfileterne i 1 minut på hver side, og krydr med salt og peber.
-
Rens porrer og champignoner, og snit dem fint. Svits dem i smør.
-
Rul butterdejspladerne tyndt ud. Læg en fasanfilet på hver butterdejsplade, og fordel grøntsagsblandingen over. Fold butterdejen over, så det bliver til en lukket "pakke". Pensl pakkerne med æg, og bag dem i 15 minutter ved 200 grader.
-
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet.
-
Kom kartofler og smør i en skål, og mos kartoflerne. Tilsæt lidt af kogevandet, til kartoffelmosen får den rigtige konsistens. Smag til med salt og peber.
-
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Svits dem på en pande i lidt fedtstof, til de begynder at tage farve.
-
Hak løg og hvidløg, og lad dem stege sammen med champignonerne i et par minutter. Tilsæt portvin, bouillon og fløde, og lad det koge ind.
-
Læg en pakke indbagt fasanfilet på hver tallerken, og server med kartoffelmos, svampesauce og tyttebær til.
-
Bon appetit!