Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indbagt fasanfilet

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasan
  • 4 stk fasan
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk butterdejsplader
  • 4 stk butterdejsplader
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g porrer
  • 150 g porrer
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 150 g champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • Sauce
  • Sauce
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 250 g champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk portvin
  • 2 spsk portvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1 dl bouillon
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde

Tilberedning

Fasanfileterne brunes 1 minut på hver side og krydres med salt og peber. Porrer og champignon gøres i stand, snittes fint og svitses i smør.

Rul butterdejspladerne tyndt ud, læg en fasanfilet på hver, fordel grøntsagsblandingen over og fold butterdejen hen over. Pensel med æg og bag dem 15 minutter ved 200 grader.

Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Gem kogevandet. Kom kartofler og smør i en skål og mos. Tilsæt lidt kogevand. Smag til med salt og peber.

Til sovsen svitses de hakkede løg og hvidløg samt de skiveskårene champignon. Tilsæt portvin, bouillon og fløde og lad det koge ind.

Læg en pakke på hver tallerken og server med sovsen, kartoffelmos og tyttebær til.