Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Urtefyldte krebinetter med sur sød hvidkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalvekød
  • 300 g hakket kalvekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • olie
  • olie
  • smør
  • smør
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidkål
  • 0.25 stk hvidkål
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvid balsamico
  • 1.5 spsk hvid balsamico
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 0.5 spsk sukker
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Rør kødet med krydderurter, salat og peber. Form kødet til 4 krebinetter og vend dem i hvedemel.

Gennemsteg krebinetterne i smør og olie.

Snit hvidkålen i tynde strimler. Svits hvidkålen godt i olie på en pande så at det begynder at få farve.

Vend kålen med eddike, sukker og salt og lad simre et par minutter.

Server kålen varm til krebinetterne.