Andebryst med limekrydret grønkål og brunede kartofler
Andebryst med limekrydret grønkål og brunede kartofler
PT0MMiddel
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Hvis du leder efter den bedste opskrift på andebryst med limekrydret grønkål og brunede kartofler, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Drys andebrysterne med salt og peber, og læg dem i et ildfast fad med skindsiden opad. Steg brysterne i ca. 18 minutter. Tag ud og lad stå.
Tilbered en portion stuvet grønkål efter anvisning på posen. Smag til med limesaft og revet skal.
Lad kartoflerne dryppe af. Kom sukker på en pande, og lad det smelte helt. Tilsæt smørret. Rør rundt, mens det smelter. Vend kartoflerne i sukkerblandingen, til den hænger ved.
Server andebryst skåret i mindre stykker med grønkål og kartofler.
Drys andebrysterne med salt og peber, og læg dem i et ildfast fad med skindsiden opad. Steg brysterne i ca. 18 minutter. Tag ud og lad stå.
Tilbered en portion stuvet grønkål efter anvisning på posen. Smag til med limesaft og revet skal.
Lad kartoflerne dryppe af. Kom sukker på en pande, og lad det smelte helt. Tilsæt smørret. Rør rundt, mens det smelter. Vend kartoflerne i sukkerblandingen, til den hænger ved.
Server andebryst skåret i mindre stykker med grønkål og kartofler.