Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Andebryst med limekrydret grønkål og brunede kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 3 stk andebryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps hakket grønkål
  • 1 ps hakket grønkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk lime
  • 1 økologisk lime
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl aspargeskartofler
  • 2 gl aspargeskartofler
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 5 spsk sukker
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Drys andebrysterne med salt og peber, og læg dem i et ildfast fad med skindsiden opad. Steg brysterne i ca. 18 minutter. Tag ud og lad stå.

Tilbered en portion stuvet grønkål efter anvisning på posen. Smag til med limesaft og revet skal.

Lad kartoflerne dryppe af. Kom sukker på en pande, og lad det smelte helt. Tilsæt smørret. Rør rundt, mens det smelter. Vend kartoflerne i sukkerblandingen, til den hænger ved.

Server andebryst skåret i mindre stykker med grønkål og kartofler.