Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt andebryst med æbleflæsk smagt til med peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Stegt andebryst med æbleflæsk smagt til med peberrod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk berberi andebryster
  • 2 stk berberi andebryster
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk Friland bacon
  • 4 sk Friland bacon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • peberrod
  • peberrod

Tilberedning

Drys andebrysterne med salt og peber, og brun dem godt på begge sider. Start med skindsiden nedad. Skru ned for varmen, og gennemsteg andebrysterne i alt ca. 20 minutter. Tag dem af panden. Skær bacon i mindre stykker, og svits det i andefedtet. Skær løg og æbler i både og svits med. Smag til med friskrevet peberrod, salt og peber. Skær andebrysterne i skiver, og server med æbleflæsk og rugbrød.

Kilde: Irma krydderiet 4, 2003