Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunschnitzel braiseret i øl

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefilet
  • 2 stk kyllingefilet
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 - 2 spsk smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pilsnerøl
  • 1 dl pilsnerøl
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp hønsebouillon
  • 1 knsp hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl rødkål
  • 1 gl rødkål

Tilberedning

Kyllingefilet kan også bruges.

Drys kødet med lidt salt og peber og brun på begge sider i lidt smør.

Kom pilsner og bouillon på panden og lad simre 2-3 minutter indtil kødet er gennemstegt.

Damp broccolien mør i letsaltet vand i 3 minutter.

Lun rødkålen.

Server schnitzel med sky til broccolien, server rødkål til og evt. kogte kartofler.