Kalkunschnitzel braiseret i øl serveret med dampet broccoli og rødkål. Super enkelt og nem aftensmad som smager dejligt. Find opskriften på kalkunschnitzel her.
Tilberedning
Kyllingefilet kan også bruges.
Drys kødet med lidt salt og peber og brun på begge sider i lidt smør.
Kom pilsner og bouillon på panden og lad simre 2-3 minutter indtil kødet er gennemstegt.
Damp broccolien mør i letsaltet vand i 3 minutter.
Lun rødkålen.
Server schnitzel med sky til broccolien, server rødkål til og evt. kogte kartofler.
Kyllingefilet kan også bruges.
Drys kødet med lidt salt og peber og brun på begge sider i lidt smør.
Kom pilsner og bouillon på panden og lad simre 2-3 minutter indtil kødet er gennemstegt.
Damp broccolien mør i letsaltet vand i 3 minutter.
Lun rødkålen.
Server schnitzel med sky til broccolien, server rødkål til og evt. kogte kartofler.