Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Andebryst med svesker i balsamicosky

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Andebryst med svesker i balsamicosky
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 3 stk andebryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 - 3 spsk balsamico eddike
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svesker
  • 12 stk svesker
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bouillon
  • 1.5 dl bouillon

Tilberedning

Skær eller træk skindet af hvert andebryst og skær kødet i skiver. Drys med salt og pebermix. Brun kødet i smør og olie på en pande på begge sider. Kom balsamico og svesker på panden sammen med bouillon. Lad simre i ca. 5 minutter indtil kødet er gennemstegt.

Servér hvide kartofler eller kartoffelmos til.