Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gryderet med andebryst

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 4 - 5 stk andebryst
  • salt
  • salt
  • hvid peber
  • hvid peber
  • olie
  • olie
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 5 stk rødløg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 5 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kommen
  • 1 tsk kommen
  • korn fra ½ stang vanilje
  • korn fra ½ stang vanilje
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l purerede tomater
  • 1 l purerede tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 3 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 4 - 5 dl perlespelt
  • basilikum
  • basilikum

Tilberedning

Vi har valgt at fjerne skindet på anden og kun bruge det rene kød. Men det er en smagssag. Træk eller skær skindet fra andebrysterne, og skær hvert bryst i tre stykker. Drys kødet med salt og peber. Brun kødet godt i olie i en stor gryde. Tag kødet op. Skær løgene i både og svits i gryden. Drys kommen over og svits. Kom nu korn fra vaniljestangen, purerede tomater og vin i gryden. Lad saucen simre i 30 minutter. Kom andebrysterne i, og lad dem simre, indtil de er gennemstegte, ca. 10 minutter. Pres appelsinsaft ned i gryden, og smag til med salt og peber. Tilbered perlespelt efter anvisning på emballagen. Server gryderetten med nykogt perlespelt og lidt basilikum.