-
Hvis anden er frossen: Læg den frosne and i en form, behold plastikken omkring anden og sæt den i køleskabet. Det tager faktisk 2-3 dage, før den er optøet.
-
Sæt ovnen på 150 grader varmluft. Dup anden tør og drys med salt og peber både ind- og udvendig.
-
Stik huller i citronen med en gaffel og kom den i anden sammen med persille.
-
Læg anden i en mindre bradepande. Steg nu anden i ca. 2 timer, indtil den er gennemstegt.
-
Skru ovnen op på 225 grader og steg anden, indtil skindet er sprødt.
-
Skær løg lige over, skrub kartofler og skær lige over. Skær gulerødder i mindre stykker og citron i både.
-
Kom grøntsager, kartofler og citron i en ildfast form og vend med olie, hakket persille, hakket koriander, harissa, salt og peber.
-
Sæt dette fad ind i ovnen, når der mangler cirka 45 minutter af andens stegetid.
-
Lige før spisning tilbereder du couscous på nogle få minutter. Fordel couscoussen på et fad og kom kartofler og grøntsager herpå. Server til den udskårne and.
-
Bon appetit!