Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Helstegt and

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} and
  • 1 and
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 6 stk løg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • koriander
  • koriander
  • harissa
  • harissa
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 - 3 dl couscous

Tilberedning

Hvis anden er frossen: Læg den frosne and i en form, behold plastikken omkring anden og sæt den i køleskabet. Det tager faktisk 2-3 dage, før den er optøet.

Sæt ovnen på 150 grader varmluft. Dup anden tør og drys med salt og peber både ind- og udvendig. Stik huller i citronen med en gaffel og kom den i anden sammen med persille. Læg anden i en mindre bradepande. Steg nu anden i ca. 2 timer, indtil den er gennemstegt. Skru ovnen op på 225 grader og steg anden, indtil skindet er sprødt. Skær løg lige over, skrub kartofler og skær lige over. Skær gulerødder i mindre stykker og citron i både. Kom grøntsager, kartofler og citron i en ildfast form og vend med olie, hakket persille, hakket koriander, harissa, salt og peber. Sæt dette fad ind i ovnen, når der mangler cirka 45 minutter af andens stegetid. Lige før spisning tilbereder du couscous på nogle få minutter. Fordel couscoussen på et fad og kom kartofler og grøntsager herpå. Server til den udskårne and.