Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små stykker and a la provence

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk andebryst
  • 2 stk andebryst
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 2 spsk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 2 tsk timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 1 dl olie
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rosenkål
  • 6 stk rosenkål

Tilberedning

Skær andebrysterne i ca. 3x3 cm stykker. Bland kødet med salt, peber og citron i et ildfast fad og lad det trække, mens ovnen varmes op. Sæt ovnen på 250 grader. Når ovnen er varm, hælder du olien over kødet og placerer fadet i ovnen i 20 minutter. Nu er det lige netop gennemstegt, men ikke tørt. Snit kålen fint og vend med lidt olie fra fadet. Server kødet lunt eller varmt på en bund af kål.

Kilde: Krydderiet 4, 2006