Lækker opskrift på kængurusteak med salsa verde. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Tilberedning
Til salsa verde hakkes hvidløg og krydderurter, ansjosfileter, syltede agurker og kapers fint. Det hele blandes med olivenolie. Dernæst tilsættes dijonsennep og vineddike. Smag til med salt (pas på, ansjoserne er salte). Lad salsaen stå i køleskab i mindst en time inden servering.
Steg kængurusteaks i olivenolie i 3-4 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Lad dem trække i ca. 10 minutter. Salsaen kan også bruges til stegt fisk og grøntsager.
Til salsa verde hakkes hvidløg og krydderurter, ansjosfileter, syltede agurker og kapers fint. Det hele blandes med olivenolie. Dernæst tilsættes dijonsennep og vineddike. Smag til med salt (pas på, ansjoserne er salte). Lad salsaen stå i køleskab i mindst en time inden servering.
Steg kængurusteaks i olivenolie i 3-4 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Lad dem trække i ca. 10 minutter. Salsaen kan også bruges til stegt fisk og grøntsager.