Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kængurusteak med salsa verde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kængurusteaks
  • 4 stk kængurusteaks
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 1 bdt persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt mynte
  • 1 bdt mynte
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt basilikum
  • 1 bdt basilikum
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 4 spsk kapers
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk syltede agurker
  • 3 - 4 stk syltede agurker
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ansjosfileter
  • 6 stk ansjosfileter
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 3 - 4 stk fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 2 dl olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 2 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vineddike
  • 2 spsk vineddike
  • salt
  • salt

Tilberedning

Til salsa verde hakkes hvidløg og krydderurter, ansjosfileter, syltede agurker og kapers fint. Det hele blandes med olivenolie. Dernæst tilsættes dijonsennep og vineddike. Smag til med salt (pas på, ansjoserne er salte). Lad salsaen stå i køleskab i mindst en time inden servering.

Steg kængurusteaks i olivenolie i 3-4 minutter på hver side og krydr med salt og peber. Lad dem trække i ca. 10 minutter. Salsaen kan også bruges til stegt fisk og grøntsager.