Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksekød med safrankogte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksekød i tern
  • 300 g oksekød i tern
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 6 - 8 stk kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g safran
  • 2 g safran
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 5 dl oksebouillon
  • timian
  • timian
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og rist kødet 3 - 4 minutter. Tag det fra og hold det lunt.

Skær kartoflerne i skiver og kom dem i en gryde med safran, kogende bouillon og timian. Lad det simre 10 minutter. Krydr med salt og peber.

Kom kødet tilbage i gryden og kog det hele igennem.