Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i rød karry

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling i rød karry
  • Kylling i rød karry
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jasmin ris
  • 3 dl jasmin ris
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingefileter
  • 500 g kyllingefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød karry sauce
  • 1 stk rød karry sauce
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk peanuts
  • 4 spsk peanuts
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt koriander
  • 1 bdt koriander
  • 600 g blandede grøntsager fx:
  • 600 g blandede grøntsager fx:
  • broccoli
  • broccoli
  • champignon
  • champignon
  • peberfrugt
  • peberfrugt

Tilberedning

Kog ris efter anvisning på emballagen. Skær grøntsager i mindre stykker. Kom karrysaucen i wokken eller en gryde, og kog den op. Kom kødet heri, og kog, til kødet er næsten færdigt, det tager 2-3 minutter. Kom derefter grøntsagerne heri. Kog videre i ca. 3 minutter. Kom peanuts og koriander i, og servér straks med kogte jasminris.