Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Risengrød med estragonsukker, pære og ristede hasselnødder

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • ristede hasselnøddekerner
  • ristede hasselnøddekerner
  • pære
  • pære
  • Grød
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grødris
  • 200 g grødris
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l sødmælk
  • 1.5 l sødmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 1 tsk salt
  • Estragonsukker
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt frisk estragon
  • 0.5 bundt frisk estragon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rørsukker
  • 200 g rørsukker

Tilberedning

Bland alle ingredienserne i en tykbundet gryde og kog op ved svag varme. Rør jævnligt i gryden, så mælken og risene ikke brænder på. Når risene er møre, men stadigvæk har en lille smule bid, er grøden færdig. Det tager cirka 35 minutter. Smag til med salt. Server grøden med pære skåret i tern, ristede hasselnøddekerner og estragonsukker.

Estragonsukker: Skyl den friske estragon, og dup den tør med et viskestykke. Fjern stilke. Blend sammen med rørsukker. Sukkeret holder sig i et par dage i køleskab.