Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Langtidsbraiseret bov

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 3 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Langtidsbraiseret bov
  • Langtidsbraiseret bov
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvebov
  • 600 g kalvebov
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sherryeddike
  • 0.5 dl sherryeddike
  • kraftig oksebouillon
  • kraftig oksebouillon
  • stegt piquillopeber eller rød snackpeber
  • stegt piquillopeber eller rød snackpeber
  • timian
  • timian

Tilberedning

Steg kalveboven i olivenolie på en pande. Drys med salt og peber og kom hakket hvidløg, rødvin og sherryeddike i. Dæk kødet med kraftig oksebouillon. Braiser kødet forsigtigt 2-3 timer under låg. Tag kødet op og hold det varmt i en ovn eller under alufolie. Kog saucen ind nogle minutter ved høj varme. Smag til med sherryeddike. Hæld saucen over kødet og server med stegte piquillopeber, olivenolie og timian. Brug gnocchi eller kogte hvide bønner vendt i smør, som tilbehør.  

Kilde: Irma krydderiet 1, 2003