{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Langtidsbraiseret bov
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Middel
Lækker opskrift på langtidsbraiseret bov. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Steg kalveboven i olivenolie på en pande. Drys med salt og peber og kom hakket hvidløg, rødvin og sherryeddike i.
Dæk kødet med kraftig oksebouillon. Braiser kødet forsigtigt 2-3 timer under låg.
Tag kødet op og hold det varmt i en ovn eller under alufolie.
Kog saucen ind nogle minutter ved høj varme. Smag til med sherryeddike.
Hæld saucen over kødet og server med stegte piquillopeber, olivenolie og timian.
Brug gnocchi eller kogte hvide bønner vendt i smør, som tilbehør. Kilde: Irma krydderiet 1, 2003