Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ragout af gullasch

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 4 dl oksebouillon
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g linser
  • 150 g linser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gullasch
  • 250 g gullasch
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 2 stk hvidløg fed
  • timian
  • timian
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie i en gryde og sauter kødet 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra.

Skyl linserne og kom dem i en gryde med et halvt hvidløg og bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt gulerødder og lad det simre yderligere 10 minutter.

Tilsæt kødet og plukket timian. Kog det igennem og smag til med salt og peber.