-
Riv løget og rør farsen sammen og lad den lige stå og samle sig i 30 minutter i køleskabet.
-
Sæt en gryde med vand over og kom en hønsebouillonterning i.
-
Form farsen til boller og kog dem, indtil de flyder op på overfladen og er gennemkogt. Tag op. Gem kogevandet.
-
Sæt risen over. Hak løg og æble og svits i smør i en gryde. Kom karry på og vend rundt. Drys mel over og vend rundt.
-
Hæld nu ca. 5 dl kogevand over og pisk imens. Kom piskefløde i. Lad saucen simre i 5 minutter og juster konsistensen med mere kogevand.
-
Smag saucen til med limesaft og varm bollerne i saucen. Damp forårsløg i en gryde med letsaltet vand i 1-2 minutter.
-
Server ris, boller i karry med sauce og forårsløg. Drys lidt persille hen over.
-
Voila!