{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Medaljoner med friskost, basilikum og tomat
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på medaljoner med friskost basilikum og tomat. Søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter og find inspiration til enhver lejlighed.
Skær en lomme ind i siden på kødet og fyld den med friskost, basilikum og tomat.
Luk med en kødnål og krydr med salt og peber.
Brun hurtigt medaljonerne på begge sider i lidt olivenolie. Skru ned for varmen og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side ved middel varme.
Rist brødene og smør dem lige inden servering med friskost. Drys med basilikum.
Lynsteg snittede forårsløg i olivenolie sammen med pinjekernerne til de er gyldne.
Tilsæt spinat samt tomat og steg et kort øjeblik til spinaten er lige ved at falde sammen.
Krydr med salt og peber og servér spinaten til kødet med ostebrødene.