Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Medaljoner med friskost basilikum og tomat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Medaljoner med friskost, basilikum & tomat
  • Medaljoner med friskost, basilikum & tomat
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} oksemedaljoner
  • 300 oksemedaljoner
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friskost
  • 2 tsk friskost
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} basilikumblade
  • 4 basilikumblade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} soltørrede tomater
  • 2 soltørrede tomater
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Ostebrød:
  • Ostebrød:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk groft brød
  • 2 - 2 sk groft brød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskost
  • 2 - 2 spsk friskost
  • basilikum
  • basilikum
  • Lynstegt spinat
  • Lynstegt spinat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille bundt forårsløg
  • 1 lille bundt forårsløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 1 spsk pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk baby spinatblade
  • 1 bk baby spinatblade
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} soltørrede tomater
  • 8 - 10 soltørrede tomater

Tilberedning

Skær en lomme ind i siden på kødet og fyld den med friskost, basilikum og tomat.

Luk med en kødnål og krydr med salt og peber.

Brun hurtigt medaljonerne på begge sider i lidt olivenolie. Skru ned for varmen og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side ved middel varme.

Rist brødene og smør dem lige inden servering med friskost. Drys med basilikum.

Lynsteg snittede forårsløg i olivenolie sammen med pinjekernerne til de er gyldne.

Tilsæt spinat samt tomat og steg et kort øjeblik til spinaten er lige ved at falde sammen.

Krydr med salt og peber og servér spinaten til kødet med ostebrødene.