Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lynlasagne

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 3 stk hvidløg fed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater med basilikum
  • 1 ds hakkede tomater med basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lasagneplader
  • 8 stk lasagneplader
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Mornaysauce
  • 1 pk Mornaysauce
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucolasalat
  • 1 bk rucolasalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 0.5 stk lime
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Blancher lasagnepladerne i kogende vand i 5 minutter. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt kød og krydr med salt og peber. Svits det yderligere 2 minutter. Kom tomater ved og lad det simre 5 minutter.

Smør et passende ildfast fad med lidt olivenolie og læg lasagnepladerne lag på lag med kød, Mornaysaucen rørt med æg og ost.

Bag lasagnen i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter.

Server med rucolasalat der lige er vendt med lidt olivenolie, saft fra lime og kapers.