{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Lynlasagne
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på lynlasagne. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Blancher lasagnepladerne i kogende vand i 5 minutter.
Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter.
Tilsæt kød og krydr med salt og peber. Svits det yderligere 2 minutter. Kom tomater ved og lad det simre 5 minutter.
Smør et passende ildfast fad med lidt olivenolie og læg lasagnepladerne lag på lag med kød, Mornaysaucen rørt med æg og ost.
Bag lasagnen i en varm ovn, 200 grader i 20 minutter.
Server med rucolasalat der lige er vendt med lidt olivenolie, saft fra lime og kapers.