Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sennepsgratineret torsk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk torskefileter
  • 1 pk torskefileter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Læg torsken i en ildfast form og drys med salt og peber.

Rør sennep, persille, hvidløg og olie sammen og smør på  fisken. Hæld lidt vin i bunden af formen og dryp gerne lidt olivenolie over retten.

Bag i ovnen i 12 minutter.