Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinekød med spinat, mynte og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svinekød i strimler
  • 300 g svinekød i strimler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 2 tsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat
  • 250 g spinat
  • mynte
  • mynte
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og rist kødet 2 - 3 minutter sammen med karry. Tag kødet fra og hold det lunt.

Tilsæt hvidløg, chili og spinat på panden. Rør rundt og lad vandet fra spinaten fordampe.

Krydr med salt og peber. Vend med kødet og fint snittet mynte.

Lad det riste godt sammen.