Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Osso buco med rødvin

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Osso buco med rødvin
  • Osso buco med rødvin
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Kalve Osso Buco
  • 400 g Kalve Osso Buco
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vildtfond eller bouillon
  • 2 dl vildtfond eller bouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerod i tern
  • 1 gulerod i tern
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hakket rødløg
  • 1 stk hakket rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porre
  • 1 porre
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilk bladselleri
  • 1 stilk bladselleri
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 2.5 dl rødvin
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatpuré
  • 3 spsk tomatpuré
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 1 tsk timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} presset hvidløgsfed
  • 1 presset hvidløgsfed
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} laurbærblade
  • 4 laurbærblade
  • revet skald af ½ økologisk citron
  • revet skald af ½ økologisk citron
  • hvedemel
  • hvedemel
  • majsstivelse
  • majsstivelse
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kødet krydres med salt og peber og vendes i mel. Olien varmes i en tykbundet gryde, hvorefter kødet brunes på begge sider. Tag kødet fra.

Skær porrerne i små tern, men brug kun det hvide. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits let. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpuré, timian, laurbærblade, hvidløg, bouillon og citronskal. kødet lægges tilbage i gryden og bringes i kog. Skru ned og lad retten småkoge under låg i ca. 1 time.

Kødet tages op og holdes varmt. Fjern laurbærbladene. Saucen jævnes med majsstivelse og hældes over kødet.