Nem og lækker opskrift på perlehøne med tomat og oliven. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Flå og hak tomater, hvidløg, løg og chili.
Skær oliven i skiver.
Brun perlehønebrysterne i olivenolie i en dyb sauterpande til de er gyldne, tag dem op og krydr med salt og peber.
Svits løg, hvidløg og chili når de er gyldne tilsæt tomaterne, hønsefond og hvidvin.
Smag tomatsaucen til med salt og peber evt. lidt sukker og kom oliven i saucen. Læg perlehønebrysterne tilbage i saucen og lad dem simre under låg i ca 15 minutter.
Brun perlehønebrysterne i olivenolie i en dyb sauterpande til de er gyldne, tag dem op og krydr med salt og peber.
Svits løg, hvidløg og chili når de er gyldne tilsæt tomaterne, hønsefond og hvidvin.
Smag tomatsaucen til med salt og peber evt. lidt sukker og kom oliven i saucen. Læg perlehønebrysterne tilbage i saucen og lad dem simre under låg i ca 15 minutter.