Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlehøne med tomat og oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Perlehøne med tomat og oliven
  • Perlehøne med tomat og oliven
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} perlehønebryster
  • 2 perlehønebryster
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 - 3 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chili
  • 1 chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds tomater
  • 1 ds tomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsefond
  • 0.5 dl hønsefond
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 0.5 dl hvidvin
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oliven
  • 75 g oliven
  • krydderurter
  • krydderurter
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Flå og hak tomater, hvidløg, løg og chili.
Skær oliven i skiver. Brun perlehønebrysterne i olivenolie i en dyb sauterpande til de er gyldne, tag dem op og krydr med salt og peber. Svits løg, hvidløg og chili når de er gyldne tilsæt tomaterne, hønsefond og hvidvin. Smag tomatsaucen til med salt og peber evt. lidt sukker og kom oliven i saucen. Læg perlehønebrysterne tilbage i saucen og lad dem simre under låg i ca 15 minutter. Vend de friskhakkede krydderurter i til sidst.