Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbagt torsk i chermula

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 750 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torsk
  • 750 g torsk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk paprika
  • 3 tsk paprika
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk bredbladet persille
  • 3 spsk bredbladet persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk koriander
  • 2 spsk koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp Harissa (chilipasta)
  • 1 knsp Harissa (chilipasta)
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 1 stk citron

Tilberedning

Sæt ovnen på 215 grader varmluft. Vask og skær kartoflerne lige over. Vend kartofler med 1-2 spsk olie, salt og peber i en ildfast form. Stil i ovnen i alt ca. 45 minutter. Læg fiskefileterne i et andet ildfast fad og drys med salt. Riv hvidløg ned i en skål og bland med de øvrige krydderier. Fordel krydderiblandingen over fisken, dryp med olie. Bag fisken samtidig med kartoflerne i de sidste ca. 15 minutter. Tag ud og server kartofler og fisk med skyen fra fadet og citron.

Kilde: Krydderiet 1, 2007