Sådan laver du ovnbagt torsk i chermula. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Sæt ovnen på 215 grader varmluft.
Vask og skær kartoflerne lige over. Vend kartofler med 1-2 spsk olie, salt og peber i en ildfast form. Stil i ovnen i alt ca. 45 minutter.
Læg fiskefileterne i et andet ildfast fad og drys med salt. Riv hvidløg ned i en skål og bland med de øvrige krydderier. Fordel krydderiblandingen over fisken, dryp med olie.
Bag fisken samtidig med kartoflerne i de sidste ca. 15 minutter.
Tag ud og server kartofler og fisk med skyen fra fadet og citron.
Kilde: Krydderiet 1, 2007
Vask og skær kartoflerne lige over. Vend kartofler med 1-2 spsk olie, salt og peber i en ildfast form. Stil i ovnen i alt ca. 45 minutter.
Læg fiskefileterne i et andet ildfast fad og drys med salt. Riv hvidløg ned i en skål og bland med de øvrige krydderier. Fordel krydderiblandingen over fisken, dryp med olie.
Bag fisken samtidig med kartoflerne i de sidste ca. 15 minutter.
Tag ud og server kartofler og fisk med skyen fra fadet og citron.
Kilde: Krydderiet 1, 2007