Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødspættefilet med spinat og limesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter
  • 4 stk rødspættefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk spinat
  • 1 pk spinat
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • limesauce
  • limesauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æggeblommer
  • 1 - 2 stk æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk dildkviste til pynt
  • 2 - 4 stk dildkviste til pynt

Tilberedning

Læg fisken 2 og 2 ved siden af hinanden. Fold enderne sammen og bag fisken på et stykke bagepapir i en varm ovn, 180 grader i 8 - 10 minutter.

Varm lidt smør i en gryde og sauter løg og spinat. Krydr med salt og peber. Spinaten skal kun lige blive gennemvarm. Kom limesaft i en blender og blend med æggeblomme, salt og peber. Blend det kogende smør i og du har verdens bedste sauce.