Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnstegt laks med lime

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk laksefilet
  • 2 stk laksefilet
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 1 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgetter
  • 1 - 2 courgetter
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g babyspinat
  • 150 g babyspinat
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Læg laksen på en bageplade med bagepapir. Drys salt og peber over og bag laksen i ca. 10 min.

Rør smørret med den revne limeskal.

Skær courgetterne i både og damp dem i letsaltet vand et par minutter. Afdryp og anret på tallerken med babyspinat.

Kom laksen på grøntsagerne og læg en klat limesmør på den varme fisk.

Server med brød eller små kogte kartofler.