Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Peberbøf med råstegt blomkål, grønne bønner og sennepsfløde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberbøffer
  • 2 stk peberbøffer
  • havsalt
  • havsalt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blomkålshoved
  • 0.5 stk blomkålshoved
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 250 g grønne bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Drys bøfferne med salt og steg dem 2-3 minutter på hver side. Skær blomkål i skiver og svits i olie på en pande. Damp bønnerne efter anvisning.

Efter bøfferne eller lignende er taget af panden, koges panden af med fløde og sennep imens du rører rundt. Det bliver hurtig tykt.

Smag til med salt og peber. Server straks.