Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldt rødspætte med citron og bønneris

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Fyldt rødspætte
  • Fyldt rødspætte
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fyldte rødspætter med rejer og asparges
  • 2 stk fyldte rødspætter med rejer og asparges
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 2 dl parboiled ris
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 250 g grønne bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk citron
  • 1 stk økologisk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt og peber
  • 1 knsp havsalt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Tilbered fisken i ovn efter anvisning.

Sæt risene over.

Kog bønnerne i letsaltet vand efter anvisning.

Vend den varme ris med revet citronskal og en klat smør.

Vend bønnerne i risen.