Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ristaffel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svinekød
  • 800 g svinekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karry
  • 1 spsk karry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Sambal Oelek
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 4 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} terning hønsebouillon
  • 1 terning hønsebouillon
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • Ketjap manis (sød soyasauce)
  • Ketjap manis (sød soyasauce)
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 3 - 4 dl ris
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • banan
  • banan
  • peanuts
  • peanuts
  • rosiner
  • rosiner
  • ananas
  • ananas
  • kokosmel
  • kokosmel
  • Irmas chutney
  • Irmas chutney

Tilberedning

Tag kødet ud af køleskabet 20 minutter før det skal bruges.

Hak løg og hvidløg og svits i en gryde med olie. Rist karry med løgene. Kom sambal oelek og spidskommen heri og vend rundt. Kom nu halvdelen af kødet i gryden og svits med. Kom nu resten af kødet i og svits. Hæld vand over, smuldr bouillonterning i og afslut med fløde. Vend rundt og læg låg på. Lad simre i 30 minutter.

Sæt risen over. Tag et stykke kød op og mærk, om det er mørt. Hvis ikke, lad retten simre videre, indtil kødet er mørt.

Smag retten til med citronsaft, ketjap manis, salt og peber.

Server med tilbehør i små skåle.