Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt flæsk med bønner og porrer

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk økologisk flæsk i skiver
  • 1 pk økologisk flæsk i skiver
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 3 stk porrer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk creme fraiche 38%
  • 3 spsk creme fraiche 38%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne bønner
  • 400 g grønne bønner

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Læg flæsket på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og steg flæsket i ovnen indtil sprødt i ca. 20 minutter.

Skær porrer i mindre stykker og kom dem i en gryde med creme fraiche og bouillon. Lad dem dampe møre i ca. 5 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand efter anvisning på emballagen.

Afdryp bønner og server med porrer, sky og sprødstegt flæsk.