Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rosmarinstegt hakkebøf med flødekartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rosmarinstegt hakkebøf
  • Rosmarinstegt hakkebøf
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rosmarin
  • 2 tsk rosmarin
  • havsalt
  • havsalt
  • olivenolie
  • olivenolie
  • Flødekartofler
  • Flødekartofler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld rucolasalat
  • 1 håndfuld rucolasalat

Tilberedning

Form kødet til hakkebøffer og klap salt og krydderi ind i kødet. Gennemsteg bøfferne i olie på en pande.

Kog kartoflerne i 15 minutter.

Kom fløden i en lille gryde sammen med hvidløg og lad simre i ca. 10 minutter.

Vend kartoflerne med flødesauce og rucola salat.

Server gerne tomatsalat til.