Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf med peberfrugtsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • 250 g hakket kalv og flæsk, 10-12%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 2 stk rød peberfrugt
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl oksebouillon
  • 4 dl oksebouillon
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Form kødet og steg de to bøffer i varm olivenolie. Steg dem stille og roligt ca. 8 - 10 minutter. Krydr med salt og peber.

Varm olivenolie i en sauterpande og sauter løg og snittet peberfrugt i 2 minutter. Tilsæt bouillon og lad det simre 5 minutter.

Smag til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum.