Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fish and chips med tomatdip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fiskefileter
  • 2 - 3 stk fiskefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps grovfritter
  • 0.5 ps grovfritter
  • tomatdip
  • tomatdip
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt
  • 2 dl græsk yoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stor tomat
  • 1 stk stor tomat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Skær fisken i mundrette stykker. Drys med salt og peber og steg sprøde på skindsiden, før de vendes og steges færdig. I alt kun nogle få minutter.

Tilbered grove fritter efter anvisning på posen. Kom yoghurt i en skål. Hak tomaten og vend i sammen med basilikum, hvidløg og salt og peber.

Server fisken, fritter og dressing at dippe i på et fad.