Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Små svampe og hasselnøddefrikadeller

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hasselnøddekerner
  • 100 g hasselnøddekerner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 0.5 dl rasp
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} portobello svampe
  • 2 portobello svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stort æg
  • 1 stort æg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas fetaost
  • 150 g Irmas fetaost
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk revet løg
  • 1 spsk revet løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friskhakket timian
  • 1 tsk friskhakket timian
  • peber
  • peber
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • Rødbeder
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødbeder
  • 600 g rødbeder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 3 spsk sesamfrø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æblecidereddike
  • 1 tsk æblecidereddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket mynte
  • 2 spsk friskhakket mynte
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Knus hasselnøddekerner til mel og kom i en skål. Rør raspen i. Riv svampene på den grove side af rivejernet og kom dem ned i skålen. Tilføj æg, godt smuldret fetaost, soja, løg, timian og peber. Bemærk: Intet salt. Fetaosten gør jobbet. Lad farsen stå koldt i 30 minutter, før du former farsen til små frikadeller og steger dem sprøde i olie. Hvis farsen føles løs, må du tilføje mere rasp. Kog rødbederne møre i cirka 35 minutter. Afkøl. Pil og skær i mindre stykker. Varm olien i en gryde og kom i en skål. Tilsæt sesamfrø, eddike og mynte og vend med rødbeder. Server til de lune frikadeller.