Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kylling med bagte forårsløg og persillepesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Frijsenborg kyllinger
  • 2 stk Frijsenborg kyllinger
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 2 bdt forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde kruspersille
  • 2 håndfulde kruspersille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pinjekerner
  • 75 g pinjekerner
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 4 spsk vand

Tilberedning

Tænd ovnen på 225˚C.

Læg de to kyllinger i en bradepande. Drys med salt og peber og steg dem i den varme ovn til de er gennemstegte, dvs. ca. 50 minutter. Tag ud og stil den ene på køl til dagen efter.

Kog kartoflerne og pil dem evt. Læg hele forårsløg i en bradepande. Vend med olie og lidt salt. Hæld 1/2 dl vand over og bag forårsløgene møre i 6-7 minutter. Tag ud.

Pesto: Kom persille og eddike i en blender og blend kort. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend igen og hæld vandet i lidt efter lidt, indtil du får en lidt grov, cremet sauce. Smag til med salt. Skær kyllingen ud i 6-8 stykker.

Servér straks med kartofler, forårsløg og pesto.