Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Indisk Korma med kylling

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Indisk mad - Korma med kylling
  • Indisk mad - Korma med kylling
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basmati ris
  • 3 dl basmati ris
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm ingefær
  • 5 cm ingefær
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk koriander
  • 2 tsk koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kardemomme
  • 1 tsk kardemomme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk gurkemeje
  • 1 tsk gurkemeje
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 2 tsk spidskommen
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kylling inderfilet
  • 600 g kylling inderfilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • citronsaft
  • citronsaft
  • kanel
  • kanel
  • basilikum
  • basilikum
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde spinatblade
  • 4 håndfulde spinatblade
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 15 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl yoghurt 10%
  • 1 dl yoghurt 10%

Tilberedning

Sæt risene over efter anvisning på emballagen. Hak løget helt fint og riv hvidløg og
ingefær. Svits i olie på en sauterpande eller i en gryde.
Kom krydderi herpå, vend rundt og svits. Svits kyllingen
i krydderiblandingen. Krydr med salt og peber. Kom kokosmælk herpå og lad simre i 10 minutter.
Smag til med citronsaft og drys kanel og basilikum henover. Kom spinat og hakket agurk i skåle og rør yoghurt med revet hvidløg. Bland sammen. Smag til med salt.