Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Strudsesteak med rød peberfrugt og oliven

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk strudse steaks
  • 2 stk strudse steaks
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • Rød peberfrugt og oliven blanding
  • Rød peberfrugt og oliven blanding
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 1 stk rød peberfrugt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk oliven
  • 20 stk oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk smør
  • 1 spsk smør
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 20 stk friske basilikumblade
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 4-5 minutter. Tag det fra og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og peberfrugt i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det reducere til ¼ del. Tilsæt kapers og pisk smørret i.

Nu må saucen ikke koge.

Smag til med salt, peber, oliven og snittet basilikum.