Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svampefyldt steak

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 10 g svampe
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk timian
  • 0.5 tsk timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk økologisk appelsin
  • 1 stk økologisk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 1 spsk pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk balsamico
  • 1 tsk balsamico
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Steak af ungokse
  • 2 stk Steak af ungokse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mozzarella
  • 1 stk mozzarella
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk salat
  • 1 bk salat

Tilberedning

Læg 10 g tørrede svampe i blød i varmt vand ca. 15 min. Svits svampene i lidt olivenolie sammen med 1 fed knust hvidløg, 1/2 tsk timian, lidt reven appelsinskal og 1 spsk pinjekerner. Dryp med 1 tsk balsamico og krydr med salt og peber.

Skær en lomme i hver af de to steaks og læg 1 lille skive frisk mozzarella i hver. Fyld lommen med svampeblandingen og luk med en kødnål eller tandstik. Brun hurtigt kødet på begge sider ved kraftig varme og steg dem ca. 2-3 min. på hver side ved god varme.

Anret kødet på tallerkener, kog panden af med 2 spsk god balsamico og server skyen til kødet sammen med salat og resten af osten.