Sådan laver du svampefyldt steak. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Læg tørrede svampe i blød i varmt vand ca. 15 min.
Svits svampene i lidt olivenolie sammen med knust hvidløg, timian, lidt reven appelsinskal og pinjekerner.
Dryp med balsamico og krydr med salt og peber.
Skær en lomme i hver af de to steaks og læg 1 lille skive frisk mozzarella i hver. Fyld lommen med svampeblandingen og luk med en kødnål eller tandstik.
Brun hurtigt kødet på begge sider ved kraftig varme og steg dem ca. 2-3 min. på hver side ved god varme.
Anret kødet på tallerkener, kog panden af med 2 spsk god balsamico og server skyen til kødet sammen med salat og resten af osten.
Læg tørrede svampe i blød i varmt vand ca. 15 min.
Svits svampene i lidt olivenolie sammen med knust hvidløg, timian, lidt reven appelsinskal og pinjekerner.
Dryp med balsamico og krydr med salt og peber.
Skær en lomme i hver af de to steaks og læg 1 lille skive frisk mozzarella i hver. Fyld lommen med svampeblandingen og luk med en kødnål eller tandstik.
Brun hurtigt kødet på begge sider ved kraftig varme og steg dem ca. 2-3 min. på hver side ved god varme.
Anret kødet på tallerkener, kog panden af med 2 spsk god balsamico og server skyen til kødet sammen med salat og resten af osten.