Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kalvekød med persillerod i kokoscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalvekød i strimler
  • 300 g kalvekød i strimler
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} persillerødder
  • 4 persillerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmælk
  • 2 dl kokosmælk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salat
  • 2 håndfulde salat

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og svits kødet i olie på en pande. Tag op.

Skær persillerod i både og svits godt på panden.

Hæld kokosmælk over sammen med saft fra ½ lime. Lad simre 5 minutter.

Vend kødet i, smag til med salt og peber.