Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Toskansk grønkål og bønnesuppe med trøffelolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 1 hvidløgsfed
  • olie
  • olie
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 8 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kyllingefond
  • 2 spsk kyllingefond
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.25 dl piskefløde
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønkål
  • 250 g grønkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds butter beans
  • 2 ds butter beans
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • Trøffelolie
  • Trøffelolie

Tilberedning

Hak løg og hvidløg og svits let i olie i en gryde. Hæld vand, bouillon og fløde i og lad simre, imens du ordner grønkålen. Fjern stilken og skær grønkålsbladene i små stykker. Hæld i gryden og lad simre. Kom butterbeans i en sigte og skyl i koldt vand. Afdryp og kom i gryden. Vend det rundt og lad bønnerne blive gennemvarme. Spæd eventuelt med kogende vand. Smag til med salt og peber, eddike og nogle dråber trøffelolie.