Hvis du leder efter den bedste opskrift på toskansk grønkål og bønnesuppe med trøffelolie , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Hak løg og hvidløg og svits let i olie i en gryde. Hæld vand, bouillon og fløde i og lad simre, imens du ordner grønkålen. Fjern stilken og skær grønkålsbladene i små stykker. Hæld i gryden og lad simre. Kom butterbeans i en sigte og skyl i koldt vand. Afdryp og kom i gryden. Vend det rundt og lad bønnerne blive gennemvarme. Spæd eventuelt med kogende vand. Smag til med salt og peber, eddike og nogle dråber trøffelolie.
Hak løg og hvidløg og svits let i olie i en gryde. Hæld vand, bouillon og fløde i og lad simre, imens du ordner grønkålen. Fjern stilken og skær grønkålsbladene i små stykker. Hæld i gryden og lad simre. Kom butterbeans i en sigte og skyl i koldt vand. Afdryp og kom i gryden. Vend det rundt og lad bønnerne blive gennemvarme. Spæd eventuelt med kogende vand. Smag til med salt og peber, eddike og nogle dråber trøffelolie.