Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf i rødvinssauce serveret med gnocchi

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille løg
  • 1 lille løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 1 spsk balsamico eddike
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 15 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gnocchi
  • 1 pk gnocchi
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfulde salatblade
  • 2 håndfulde salatblade
  • olie
  • olie

Tilberedning

Drys kødet med salt og peber og brun det på begge sider. Tag op.

Hak løget fint og svits på panden uden at det tager farve. Kom vin og eddike på panden og lad simre 5 minutter.

Tag fra varmen og pisk smørret i. Læg bøfferne i saucen på panden.

Kog gnocchi’en efter anvisning. Server med salat, kød og sauce.