Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Elsdyrsteak med fennikel og agurk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk vildt
  • 4 stk vildt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt og peber
  • 1 - 2 knsp salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt finthakket persille
  • 1 bdt finthakket persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt finthakket dild
  • 1 bdt finthakket dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 1 tsk estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 1 fennikel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke bladselleri
  • 2 stilke bladselleri
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 1 agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1 kg kartofler

Tilberedning

Pisk olie, citronsaft og skal samt hvidløg sammen. Smag til med salt og peber og rør de hakkede krydderurter.

Snit fennikel, bladselleri og rødløg i tynde skiver. Skræl og flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær agurken i tynde bjælker. Bland agurk, fennikel, bladselleri og rødløg og hæld dressingen over. Salaten må gerne trække i et par timer før den smages til.

Steg elsdyrsteaks (eller andet vildt) i et par minutter på hver side og server med salaten og kartofler.