Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt kalvelever med rødløg og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalvelever
  • 2 stk kalvelever
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 150 g svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • citron
  • citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kalveleveren 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Tag leveren fra panden og hold den lun.

Sauter løg og svampe i 3 - 4 minutter. Tilsæt fløde og rør dijon sennep i. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt persille.