Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratinerede portobellosvampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Gratinerede portobellosvampe
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk portobellosvampe
  • 5 stk portobellosvampe
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk olivenolie
  • 5 tsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesan eller pecorinoost
  • 2 dl parmesan eller pecorinoost
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl pinjekerner
  • 0.5 dl pinjekerner
  • oregano
  • oregano
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Fjern stilken, og skær hver svamp i 4 stykker, afhængig af størrelsen. Læg svampestykkerne med bunden opad på en bradepande med bagepapir. Kom olie, salt og peber, ost og pinjekerner på svampen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter. Drys lidt krydderurter over, og server svampene lune. 

Kilde: Irma Krydderiet 1, 2004