Se opskriften på perlespelt med pølser og bagte tomater. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Sæt ovnen på 250°.
Skær tomaterne lige over og fordel dem på en bradepande med skærefladen opad. Fordel olie, lidt salt og sukker henover. Bag i ca. 20 minutter, til sukkeret er mørkt. Hold øje.
Kog spelten efter anvisning på emballagen.
Rør sennep, olie og eddike sammen i en skål. Vend den nykogte perlespelt i dressingen. Skær courgetterne i tynde skiver og vend i.
Skær tomaterne lige over og fordel dem på en bradepande med skærefladen opad. Fordel olie, lidt salt og sukker henover. Bag i ca. 20 minutter, til sukkeret er mørkt. Hold øje.
Kog spelten efter anvisning på emballagen.
Rør sennep, olie og eddike sammen i en skål. Vend den nykogte perlespelt i dressingen. Skær courgetterne i tynde skiver og vend i.