Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Minitærte med æg og parmaskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk butterdej
  • 1 pk butterdej
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk creme fraiche
  • 8 tsk creme fraiche
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små æg
  • 8 små æg
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl revet emmentaler
  • 1.5 dl revet emmentaler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} forårsløg
  • 1 forårsløg

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Smør formene med olie og klip dejen i otte lige store firkanter. Sæt dejen ned i formen og op ad kanterne. Kom creme fraiche i bunden og knæk ét æg ad gangen og kom i formen. Fordel ost og snittet skinke over ægget. Bag de små tærter i ca. 25 minutter. Hvis dejen bliver alt for mørk, dæk med et bagepapir. Afkøl lidt i formen og server med et drys af snittet forårsløg.