Hvis du leder efter den bedste opskrift på braiseret spidskål med kammuslinger og chili, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af
Tilberedning
Kom ris og salt i 1 liter vand og kog i 40 minutter. Hæld vandet fra.
Skær spidskål i både og steg let i en spiseskefuld olie på en pande med låg.
Hæld 5 dl vand ved, pres saft fra en halv citron over og læg låg på. Lad kålen braisere mør i 5 minutter. Tag panden af komfuret, men lad låget ligge på.
Skær chili i tynde skiver og svits i to spiseskefulde olie på en pande sammen med lidt revet hvidløg.
Afdryp kammuslinger og svits med i 2 minutter. Pres 2 teskefulde citronsaft hen over.
Server spidskål med ris, kammuslinger med chili og væden fra panden samt snittet salat.
Kom ris og salt i 1 liter vand og kog i 40 minutter. Hæld vandet fra.
Skær spidskål i både og steg let i en spiseskefuld olie på en pande med låg.
Hæld 5 dl vand ved, pres saft fra en halv citron over og læg låg på. Lad kålen braisere mør i 5 minutter. Tag panden af komfuret, men lad låget ligge på.
Skær chili i tynde skiver og svits i to spiseskefulde olie på en pande sammen med lidt revet hvidløg.
Afdryp kammuslinger og svits med i 2 minutter. Pres 2 teskefulde citronsaft hen over.
Server spidskål med ris, kammuslinger med chili og væden fra panden samt snittet salat.