Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rødspættefilet med chili og tomatsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rødspættefilet med chili
  • Rødspættefilet med chili
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødspættefileter (fersk eller frossen)
  • 4 stk rødspættefileter (fersk eller frossen)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chilier
  • 2 stk chilier
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt & peber
  • Salt & peber
  • Tomatsalat med skalotteløg
  • Tomatsalat med skalotteløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 4 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citron
  • 0.5 stk citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk jomfruolivenolie
  • 4 spsk jomfruolivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp peber
  • 1 knsp peber

Tilberedning

Læg rødspættefileterne dobbelt på et rent skærebræt. Krydr med salt og peber. Vend chili med persille og kom det henover fisken.

Fold fisken sammen og læg i et ildfast fad smurt med lidt olivenolie.

Bag dem i en varm ovn, 180 grader i 7 - 8 minutter.

Skær tomaterne i skiver og fordel dem på to tallerkner. Drys med skalotteløg og kom citronsaft og olivenolie henover.